Femeia necunoscută internată la spital a fost recunoscută de un cititor

femeia

Unul dintre cititorii ziarului nostru se pare că a recunoscut-o pe femeia internată la Spitalul Vechi în data de 20 iulie 2015. „Lucrează sau a lucrat la chioșcul de lângă Ardeleana … cap Pod Decebal”, scrie într-un comentariu cititorul Ziarului Sătmăreanul.

În cursul zilei de joi, 17 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă IPJ Satu Mare a cerut sprijinul sătmărenilor care pot oferi informații cu privire la o femeie internată la Spitalul Județean II, a cărei identitate nu se cunoaște.

Persoana în cauză are următoarele semnalmente: înălţime 170-179 cm, greutate aproximativă de 60-69 kg, păr blond, ochi căprui, fața ovală, corpolență atletică, gura mijlocie, buze subţiri, nu are semne particulare.

Îmbrăcăminte: pantalon trening de culoare bleumarin cu dungă albă, tricou de culoare albă cu imprimeuri Fashion Kids, cap dragon flancat de cifrele 19-75.

Persoanele care pot furniza mai multe informații cu privire la identitatea persoanei în cauză sunt rugate să apeleze numărul de urgență „112”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.