Au început lucrările de reabilitare pe tronsonul de drum Turț-Batarci (Foto)

drum1

drum2

drum3

drum4

drum6

Azi, 18 septembrie au început lucrările de reabilitare pe tronsonul de drum DJ 109H care leagă localitatea Turț de Batarci. Valoarea lucrărilor este de 3.855.000 lei cu TVA.

Președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef și vicepreședintele Mircea Govor s-au deplasat la fața locului pentru a evalua stadiul de desfășurare a lucrărilor.

„Pe acest drum am avut un strat de asfalt destul de deteriorat, motiv pentru care circulația se desfășura destul de anevoios. Lucrările au început azi dimineață și până la această oră (ora 14.00) s-au asfaltat aproximativ un kilometru de drum. Suma de bani necesară acestor lucrări, ne-a fost alocată de către Guvernul României”, a declarat Ștef.

„Este o realizare excepțională pentru oamenii din zonă. E un drum foarte circulat și foarte deteriorat. Am avut norocul că am primit de la Guvern suma de 7 milioane de lei din care vom reabilita acest drum dar și pe cel din Vetiș”, spune Govor.

Valoarea lucrărilor pe acest tronson de drum este de 3.855.000 lei cu TVA.

Lungimea tronsonului de drum DJ 109H Turț-Batarci este de 7 km, iar lățimea de 5 metri. În cadrul proiectului de reabilitare se vor realiza: lucrări de aducere la profil a acostamentelor prin tăiere mecanizată de tratare a burduşirilor, lucrări de așternere covor bituminos în grosime de 4 cm și a unui strat de egalizare în grosime variabilă de 5 cm, dar și a unui strat antifisură, lucrări de completare cu balast a acostamentelor, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.