Scrimă: „FlashMob România 2015” în municipiul Satu Mare (Foto)

scrima1

scrima2

scrima3

scrima4

scrima5

scrima6

scrima7

scrima8

scrima9

scrima10

scrima11

scrima12

Federația Română de Scrimă a organizat azi, 17 septembrie, de la ora 17.00, simultan în 11 orașe din țară, o amplă acțiune de promovare a scrimei în rândul copiilor, intitulată „FlashMob România 2015”.

La demonstrațiile organizate în Pasajul „Corneliu Coposu” au participat și spadasinii de la CSM Satu Mare, respectiv scrimerii de la CS Satu Mare. Evenimentul din orașul nostru a fost transmis în direct la TVR 3.

La deschiderea festivă a evenimentului au participat viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca, multipla campioană la floretă, sătmăreanca Cristina Stahl, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare, Virgil Dragoș, antrenori de scrimă și sportivi din cadrul cluburilor de profil din județ.

La acest eveniment au participat în calitate de invitați spadasinii Amalia Tătăran, originară din Satu Mare, respectiv Mădălin Bucur, ambii de la CS Dinamo București.

În cadrul acțiunii au avut loc o serie de demonstrații la diferite arme, la care au participat sportivi experimentați dar și copii. Acțiuni similare s-au desfășurat și în alte zece orașe din țară: Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov.

Evenimentul a fost organizat de către Federația Română de Scrimă, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului – prin Direcțiile Județene de Tineret și Sport, al primăriilor din cele 11 orașe, al consiliilor locale și, nu în ultimul rând, al cluburilor de scrimă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.