Expoziția Bienalei de Arhitectură Transilvania va poposi și la Satu Mare

bienala

Arhitecții din Transilvania își dau întâlnire în această toamnă la Bienala de Arhitectură Transilvania (BATRA) 2015. Evenimentul va avea loc în perioada 3-19 octombrie, la Cluj-Napoca.

Expoziția-concurs este itinerantă, urmând să fie prezentată și în alte orașe din Transilvania, printre care și în Satu Mare (9-23 noiembrie).

Scopul evenimentului este de a aduce arhitectura în atenția opiniei publice, de a promova excelența în arhitectură și de a forma publicul în spiritul valorilor arhitecturii.

Tema aleasă pentru ediția din acest an, „Memorie și comunicare” va fi abordată de arhitecți români și străini recunoscuți pe plan internațional în cadrul conferinței BATRA 2015.

Bienala de Arhitectură Transilvania este organizată de Ordinul Arhitecților din România Filială Transilvania, în colaborare cu filialele Albă, Bihor, Nord-Vest, Satu Mare, prin programul de finanțare OAR a filialelor pentru evenimente, pe bază de regulament propriu și autonomie în organizare.

Din echipa de organizare a evenimentului fac parte Daniela Maier (președinte); coordonatorii: Adina Moldan, Dan Ștefan Domșa și Ionuț Radu Filip; curatorii: Guttmann Szabolcs (președinte OAR Transilvania), Stelian Fleschin (președintele OAR, filiala Alba), Cosmin Falub (președintele OAR, filiala Bihor), Ioan Paskucz (președintele OAR, filiala Nord-Vest) și Violeta Iuoraș (președintele OAR, filiala Satu Mare).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.