Complex balnear de cinci stele în Băile Felix

Felix1

felix2

Felix3

Stațiunea Băile Felix va avea primul complex balnear de cinci stele din România. Construcţia, în valoare de 30 de milioane de euro, va fi inaugurată la începutul lunii octombrie.

Complexul balnear se întinde pe mai bine de trei hectare și potrivit managerului societății Turism Felix SA, Florin Serac, acesta va conține 14 bazine, din care o treime vor fi în aer liber și două treimi vor fi acoperite.

Hotelul care găzduiește complexul balnear are cinci stele și va oferi o gamă variată de tratamente și proceduri medicale. „Electroterapie, toată gama de aparatură de electroterapie de ultimă generație, pe lângă care vom avea și o terapie specială – tecarterapia. Avem o gamă largă de proceduri, dușurile subacvale dușurile Vichy, dușurile Caracala”, a detaliat pentru Digi24 Dorina Fărcaș, șefa bazei de tratament.

Baza de tratament este dotată cu saune, zone pentru împachetări cu nămol ori cu plante aromatice ecologice. De asemenea, acest SPA conține și bazine cu restaurant, baruri și zone de agrement.

Complexul balnear este realizat de societatea Turism Felix, care a investit aproape 30 de milioane de euro. El va fi inaugurat la începutul lunii octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.