A început asfaltarea străzilor în comuna Craidorolț (Foto)

Craidorolt1

Craidorolt2

Craidorolt3

Craidorolt5

Craidorolt7

Craidorolt8

Miercuri, 16 septembrie au început lucrările de asfaltare a tuturor străzilor din localitățile Craidorolț, Eriu-Sâncrai și Satu Mic. Primele două tronsoane în lucru sunt străzile București și Mihai Viteazu din localitatea Craidorolț.

Potrivit primarului comunei Craidorolț, Daniel Balogh, vor fi asfaltate 11 km de străzi și ulițe, urmează să fie betonate 4,5 km de șanțuri și asfaltate alte 19 segmente de drum în cele trei localități. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 1,5 milioane de euro.

„Este vorba despre un proiect PNDL și are valoarea de aproximativ 1,5 milioane de euro. Proiectul se va derula pe parcursul a trei ani dar noi sperăm să finalizăm cât mai repede această lucrare. În aceste zile se lucrează la pregătirea drumurilor în vederea turnării covorului asfaltic. Sperăm ca până la începutul lunii octombrie, până prin 3-4 octombrie, să finalizăm asfaltarea a 1,5 km de drum pentru care vom factura 430.000 lei”, spune edilul din Craidorolț.

De asemenea, Daniel Balogh este încrezător și spune că lucrările vor continua în ritm accelerat și deși termenul de finalizare este de trei ani, proiectul va fi terminat mult mai repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.