Șoferul care și-a ucis logodnica în accidentul de lângă Cluj, este polițist

politist

Tânăra de 28 de ani din Satu Mare, creatoarea de modă Lavinia Bososchi, care a murit în noaptea de luni, 14 spre marți, 15 septembrie, în teribilul accident de la Gilău era logodnica șoferului mașinii care a intrat în acel cap de pod. Șoferul, polițistul orădean Marius George Miheț, a ajuns în stare gravă la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și are nevoie urgentă de sânge. Miheș este agent rutier în cadrul Poliției Municipiului Oradea.

Vă reamintim că accidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01.00, pe DN1 în localitatea clujeană Gilău. Polițistul în vârstă de 30 de ani se afla la volanul mașinii personale, când a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a părăsit carosabilul, s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat.

Potrivit cercetărilor efectuate la fața locului, polițistul se deplasa cu viteză.

În urma impactului, logodnica polițistului Marius George Miheț a murit pe loc, iar șoferul a ajuns în stare gravă la spital, medicii reușind doar cu greu să-l stabilizeze. De la UPU Cluj, tânărul a fost transferat la Institutul Inimii din municipiu, fiind nevoie de o intervenție chirurgicală. Acesta a suferit leziuni grave la nivelul toracelui dar și la cap. E vorba de fracturi de stern, de clavicule dar și leziuni grave ale vaselor mari de sânge care își au traiectul în cutia toracică.

Ca urmare, reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Oradea au lansat încă de marţi un apel către orădeni să vină în ajutorul tânărului, care are nevoie de sânge (grupa B, Rh pozitiv). „Un alt moment de o emoţie puternică: în urma unui eveniment tragic, un orădean de 30 de ani se află în stare critică. Alături de colegii lui, vă aşteptăm să donaţi sânge, pentru a-i putea reda speranţa la viaţă”, au transmis medicii pe Facebook.

Azi (16 septembrie) dimineață, mai mulți polițiști orădeni s-au prezentat la Centrul de Transfuzii pentru a-și ajuta colegul.

Polițistul orădean și tânăra sătmăreancă urmau să se căsătorească în toamna acestui an.

Sursa foto: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.