Povești spuse din scaunul cu rotile

carte

Cu siguranță, cartea „Dincolo de aparențe” scris de Daniel Ioan Țole ne va marca profund și va lăsa „urme” în sentimentele fiecărul cititor care vrea să cunoască povestea lui Robert, un tânăr țintuit într-un scaun cu rotile. Cartea va fi lansată vineri, 18 septembrie, la ora 15.00, la Centrul de Creație din Satu Mare.

Autorul cărţii „Dincolo de aparenţe” (biografia lui Robert Vereş) este Daniel Ioan Ţole, un tânăr din Sebiş (județul Arad) ce îşi doreşte prin scrierile sale să formeze o lume în care să trăim din iubire, să fim însoţiţi de pace, să învăţăm să dăruim fără a primi ceva în schimb, să ne reamintim că pe acest pământ suntem oameni.

El ne spune povestea lui Robert, un tânăr ţintuit într-un scaun cu rotile. Scrisul elegant şi plin de sensibilitate ne invită la o lectură interesantă deloc plictisitoare.

„Dincolo de aparenţe” este a treia lui carte şi la fel ca primele două cărţi şi aceasta este legată de un eveniment caritabil. Daniel susţine un vis măreţ de-al lui Robert şi anume de a construi o tabără pentru tinerii cu dizabilităţi. Aşadar lansarea cărţii este un eveniment cultural caritabil „Diferiţi şi totuşi egali”.

Toate fondurile adunate din vânzarea acestei cărţi vor fi donate Asociaţiei „Werdnig Hoffman” (preşedinte Robert Veres), pentru construirea acestei tabere necesară pentru toţi tinerii cu dizabilităţi din ţară. Acest eveniment a mai avut loc în Arad, Bucureşti, Carei şi acum Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.