Mesaje pentru tânăra care a murit în accidentul de la Gilău

mesaje

„Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Odihnește-te în pace suflet frumos. Putere multă familiei şi celor dragi pentru a trece peste această grea pierdere”, este unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a Laviniei Bososchi, tânăra de 28 de ani din Satu Mare care a murit în noaptea de luni, 14 spre marți, 15 septembrie, în accidentul de la Gilău (județul Cluj).

Mașina a fost condusă de către logodnicul tinerei, Marius George Miheț, agent rutier în cadrul Poliției Municipiului Oradea.

Imediat după aflarea teribilei vești cunoscuții și prietenii Laviniei Bososchi au postat mesaje pe pagina de Facebook a tinerei. Tânăra se lansase cu succes în lumea modei, fiind cunoscută în rândul designerilor.

„Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Odihnește-te în pace suflet frumos. Putere multă familiei şi celor dragi pentru a trece peste această grea pierdere”, scrie pe Facebook una dintre prietenele Laviniei.

„Dumnezeu să te ierte draga mea prietenă Lavinia Bososchi. Să îți fie drumul sufletului plin de lumină. Nu te vom uita niciodată”, se arată într-un alt mesaj.

„Lavi, vei rămâne mereu în amintirea noastră! Sincere condoleanţe tuturor celor apropiați și veșnic îndurerați în urma pierderii unui om minunat!”, scrie o altă prietenă a tinerei.

„Mult prea devreme alături de îngeri colega. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească. Condoleanțe familiei …” și „Dumnezeu să o ierte și multă putere familiei rămase. Dumnezeu să fie și lângă George să îi dea putere de a lupta cu viața”, scriu prietenii Laviniei.

Accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01.00, pe DN 1, în localitatea clujeană Gilău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.