Marş ciclist între Satu Mare şi Csenger

ciclism

Sătmărenii sunt invitați să participe sâmbătă, 19 septembrie, la un marș ciclist ce va fi organizat pe traseul Satu Mare-Csenger (Ungaria). Pornirea din Satu Mare va fi la ora 10.00, de la cap Pod Decebal.

Potrivit organizatorilor, la ştrandul din Csenger vor avea loc o serie de acțiuni precum: prezentări de proiecte de cooperare; concurs de slalom de ciclişti (cu premii din partea CASCO Satu Mare pentru primii clasaţi); Primăria Vetiş oferă sarmale iar Primăria Csenger oferă mere pentru participanţi; vor avea loc discuţii având ca temă importanţa promovării formelor alternative de transport.

Cei care doresc o excursie şi mai lungă se pot alătura grupului de ciclişti care fac un circuit de aproximativ încă 50 km. Astfel, din Csenger se pleacă spre Szamossályi (Ungaria) la lacurile de pescuit unde la un popas amenajat cicliștii vor opri pentru a prăji slănină, iar întoarcerea va fi pe ruta Szamossályi – Csengersima – Satu Mare.

Participanţii trebuie să aibă asupra lor documente de identitate pentru trecerea graniţei (buletin sau paşaport). Minorii pot trece graniţa numai însoţiţi de cei doi părinţi, sau cu împuternicire notarială.

Cei care doresc să-şi continue excursia spre Szamossályi trebuie să respecte prevederile privind echiparea biciletelor în trafic rutier (lumini, faruri, vestă reflectorizantă, etc.).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.