Averea lui Smiley, luată la bani mărunți

smiley-29

Una dintre țintele ANAF a devenit și Smiley, care, în acest moment, are și un proces cu Fiscul pentru una dintre firmele sale cu sediul în Pitești.

Artistul și-a înfiinţat prima companie în 2006, iar profitul iniţial de atunci a fost de peste 250.000 de lei. În timp, situaţia lui s-a îmbunătăţit simţitor, mai ales de când „Ha Ha Ha Production SRL” a avut solişti de top, care au adus câştiguri imense. Numai în 2013 a avut un profit net de 669.187 de lei, cifră uriaşă pentru o vedetă. E adevărat, în 2014, situaţia s-a schimbat, banii au scăzut simţitor la 72.411 de lei, dar Smiley a câştigat pe altă parte.

„Smiley a avut contracte foarte mari de publicitate, în special cu o firmă de telefonie. Are salariu mare la emisiunile la care este jurat sau prezentator, în plus, mai încasează din spectacole peste 600.000 de euro pe an, nu mai vorbesc de Revelion, unde doar pe o reprezentaţie cere 7000 de euro, iar el are măcar 5 spectacole în acea noapte.

Nu mai vorbim de drepturile de autor, căci dacă vrei să ai o piesă compusă de el te costă în jur de 3.000 de euro, dar şi succesul este garantat. În aceste condiţii, în această vară, el a fost “vizitat” la sediul firmei sale de reprezentanţii ANAF care au cerut toate documentele care să demonstreze legal că business-urile lui nu au nicio fisură. Mai mult, cântăreţul a fost verificat şi în depunerile anuale, pentru a se vedea dacă există vreo contradicţie între declaraţii şi câştigurile reale.

Deocamdată, se fac verificări intense, însă nu s-a depistat vreo problemă. În ceea ce-l priveşte pe Smiley, el stă liniştit şi chiar a spus că înţelege acţiunile Fiscului, întrucât oamenii de acolo îşi fac datoria, iar el este în regulă cu hârtiile oficiale”, au dezvăluit apropiaţii vedetei pentru reporterii de la www.wowbiz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.