Autospecială de salvare de la înălțime pentru pompierii sătmăreni

autospeciala1

autospeciala2

autospeciala3

Azi, 16 septembrie, la sediul Consiliului Judeţean Cluj a avut loc festivitatea ocazionată de finalizarea proiectului „Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord – Etapa a III-a”.

În cadrul acestui proiect, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Transilvania de Nord”, a achiziţionat șase autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime prin Programul Operaţional Regioanal 2007-2013. Valoare totală a autospecialelor este de 9.243.000 lei fără TVA.

Echipamentele achiziţionate au fost distribuite la cele șase Inspectorate Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Regiunea Nord-Vest: ISU Cluj, ISU Bihor, ISU Bistriţa-Năsăud, ISU Maramureş, ISU Satu Mare, ISU Sălaj.

Autospecialele au fost fabricate de către firma poloneză WAWRZASZEK ISS SPOLKA Z ORGANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA SPOLOKA KOMANDYTOWO AKCYJNA(Lider) în asociere cu FABRYKA MASYZN „BUMAR-KOSZALIN” SPOLKA AKCYJN.

Înainte de recepţia autospecialelor, la sediile ISU au fost instruite 20 de persoane privind mânuirea şi întreţinerea utilajelor de intervenţie şi salvare de la înălţime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.