Și-a tranșat soțul și i-a băgat brațele și trunchiul în saci

retinut

crima

O femeie din Roman (Neamț) a fost prinsă de polițiști, la Târgu Frumos, în timp ce căra, în trei saci, brațele și trunchiul soțului ei, pe care îl tranșase în apartamentul lor. Ulterior, polițiștii au găsit și capul bărbatului, aruncat la coșul de gunoi.

În noaptea de luni, 14 spre azi, 15 septembrie, o femeie care avea mai multe bagaje a coborât dintr-un microbuz la Târgu Frumos după care a urcat într-un taxi. După ce aceasta a coborât din mașină, taximetristul a sunat la „112” și a anunțat că bagajele unei cliente emanau un miros de cadavru.

Femeia a fost oprită pe stradă de polițiști, care au descoperit că în bagajele acesteia, ambalate în trei saci, erau brațele și trunchiul unui bărbat.

Aceasta le-a spus polițiștilor că bagajele i-au fost trimise de o persoană din București și că trebuia să le ducă la Roman, însă nu știe ce conțin sacii. Ulterior femeia și-a recunoscut fapta.

Oamenii legii au făcut percheziții în apartamentul femeii, unde au găsit și capul bărbatului, aruncat la coșul de gunoi.
Ancheta începută de procurorii criminaliști din Iași, a fost preluata de către colegii lor din Neamț.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.