Accident teribil la Cluj: O sătmăreancă a murit pe loc

accident

UPDATE: Tânăra de 28 de ani din Satu Mare care a murit în accidentul de lângă Cluj este creatoarea de modă Lavinia Bososchi. Aceasta era foarte apreciată de către colegii săi de breaslă. Tânăra s-a lansat în lumea modei în Cluj, Oradea și Satu Mare, creațiile ei fiind prezentate în cadrul mai multor evenimente fashion din țară.

Mașina a fost condusă de către logodnicul ei, Marius George Miheț, agent rutier în cadrul Poliției Municipiului Oradea. Potrivit anchetatorilor, polițistul orădean se deplasa cu viteză excesivă, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, în localitatea Gilău. În urma impactului, Lavinia Bososchi a murit pe loc iar șoferul a fost transportat cu leziuni grave la UPU Cluj, iar de acolo la institutul Inimii din oraș. Potrivit medicilor acesta a suferit mai multe leziuni la cap dar și fracturi de stern și claviculă, respectiv leziuni la nivelul vaselor mari de sânge din cutia toracică.

Marius George Miheț a fost operat, iar în cursul zilei de marți, 15 septembrie, colegii săi din Oradea au lansat un apel pe Facebook către orădeni să vină în ajutorul tânărului care are nevoie de sânge (grupa B, Rh pozitiv).

Polițistul orădean și tânăra sătmăreancă urmau să se căsătorească în toamna acestui an.

Un teribil accident de circulaţie, soldat cu moartea unei tinere de 28 de ani din județul Satu Mare, a avut loc în noaptea de luni, 14 spre marți 15 septembrie, în jurul orei 01.00, pe DN1 E60, pe raza comunei Gilău. Femeia din Satu Mare era pasageră într-o mașină condusă de un bărbat de 30 de ani din Bihor.

Potrivit oamenilor legii, șoferul care circula cu viteză, a pierdut controlul volanului și a intrat cu maşina într-un cap de pod. În urma impactului mașina s-a răsturnat, șoferul a fost grav rănit, iar o tânără de 28 de ani din județul Satu Mare, a murit pe loc.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 12.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.