Demonstrații de scrimă în municipiul Satu Mare

Amalia-Tataran

Federația Română de Scrimă va organiza joi, 17 septembrie, de la ora 17.00, o amplă acțiune simultană de promovare a scrimei și de atragere a cât mai multor copii către acest sport, în mai multe orașe din România, printre care și la Satu Mare.

În municipiul Satu Mare demonstrațiile vor fi susținute de Amalia Tătăran (CS Dinamo/spadă) și Mădălin Bucur (CS Dinamo/sabie). Demonstrațiile vor avea loc pe Pasajul „Corneliu Coposu”, iar dacă plouă, acțiunea se mută în Sala de scrimă „Alexandru Csipler”.

Ana Maria Brânză, Tiberiu Dolniceanu, Simona Gherman, Mihai Covaliu și alți actuali și foști campioni ai scrimei românești se vor afla în 11 orașe ale țării: Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov – în acțiunea intitulată „FlashMob România 2015” pentru popularizarea acestui scrimei, alături de sportivii și antrenorii de la cluburile de scrimă din fiecare dintre cele 11 orașe enumerate.

Evenimentul este organizat de către Federația Română de Scrimă, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului – prin Direcțiile Județene de Tineret și Sport, al primăriilor din cele 11 orașe, al consiliilor locale și, nu în ultimul rând, al cluburilor de scrimă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.