Caritas Satu Mare: „Femeia în echilibru – dezvoltare, familie, carieră”

caritas

„Caritas” Satu Mare organizează un simpozion dedicat domeniului egalității de șanse intitulat „Femeia în echilibru – dezvoltare, familie, carieră”. Evenimentul va avea loc în data de 22 septembrie, de la ora 09.00, la Restaurantul „Poesis” (strada Mircea cel Bătrân nr. 9-11) din Satu Mare.

Scopul evenimentului este de a împărtăși bunele practici din Germania, Austria, Ungaria şi România, legate de egalitatea de șanse a femeilor pe piața muncii şi de a dezvolta capacitatea organizaţiilor participante de a sprijini femeile în integrarea lor pe piața muncii.

În cadrul schimbului de bune practici vor avea loc workshopuri şi vor fi ţinute prezentări de către specialişti din Ungaria, Austria şi România, iar printre participanţi se vor număra şi invitaţi sosiţi din Germania.

Cei prezenţi vor încerca să găsească soluţii la întrebarea care reprezintă şi tema acestei întâlniri: „Cum putem contribui la crearea unui mediu care să stimuleze egalitatea de șanse a femeilor pe piața muncii, bazându-ne pe exemplele din Germania, Austria, Ungaria și România?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.