A început școala (Galerie foto)

scoala1

scoala2

scoala3

scoala4

scoala6

scoala5

scoala7

scoala8

scoala9

scoala10

scoala11

scoala12

scoala13

scoala14

Mii de elevi din județul Satu Mare au început azi, 14 septembrie, noul an școlar. Cu acest prilej, în fiecare unitate de învățământ au avut loc festivități de deschidere a noului an de învățământ.

La Colegiul Național „Mihai Eminescu” festivitatea de deschidere a noului an școlar a început la ora 09.00. În luarea de cuvânt directorul instituției, Ioan Pop, a subliniat performanțele obținute de elevii liceului în anul școlar precedent, îndemnându-i pe toți învățăceii școlii să depună eforturi pentru a menține ștacheta colegiului la un nivel ridicat.

La Colegiul Național „Doamna Stanca” au participat și președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, respectiv directorul de cabinet al prefectului, Raul Băbțan. Șeful CJ a vorbit despre investițiile care sunt făcute la nivelul școlii, asigurându-i pe elevii și părinții prezenți că instituția pe care o conduce va sprijini și în anii care urmează învățământul sătmărean.

La sfârșitul festivităților, diriginții au fost invitați să citească catalogul claselor după care elevii au mers în clase unde au primit orarul noului an școlar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.