Inimă de părinte: „Te rugăm în numele Celui de Sus să ne dai un semn de viață”

Nagy

„Scumpa noastră fiică, Nagy Monika Maria, te rog să citești aceste rânduri pe care ți le scriu cu lacrimi, dragă copilă. Nu știu unde ești dar sper că ești bine. Să știi că noi, părinții tăi, nu suntem bine de la dispariția ta din data de 4 septembrie” este începutul unui mesaj postat pe Facebook de către părinții tinerei de 25 de ani, Nagy Monika, care săptămâna trecută a dispărut de acasă.

Tânăra își are domiciliul pe strada Iuliu Maniu din Satu Mare.

„Scumpa noastră fiică, Nagy Monika Maria, te rog să citești aceste rânduri pe care ți le scriu cu lacrimi, dragă copilă. Nu știu unde ești dar sper că ești bine. Să știi că noi, părinții tăi nu suntem bine de la dispariția ta din data de 4 septembrie. Să știi că ne lipsești. Mama ta de 15 ani nu vede nimic, și acum nici măcar să nu audă vocea ta? Este o mare durere. Știu și recunosc, eu sunt vinovat că te-am controlat totdeauna și nu ți-am acordat libertate. Te rog iartă-mă scumpa mea fiică. Nu mă interesează de cine vrei să-ți legi viața, ci numai să știm de tine draga noastră fată. Te rugăm în numele Celui de Sus să ne dai un semn de viață, Moncsikaaaaa”, este mesajul semnat de către tatăl tinerei.

La momentul dispariției Nagy Monika purta pantaloni scurți de blugi, o bluză portocalie, o vestă de blugi și o poșetă maro.

Tânăra are părul negru lung, pe care îl poartă desfăcut și uneori, ridicat în sus. Ca semne distinctive, Nagy Monika are un tatuaj care reprezintă o inimioară pe partea stângă a gâtului, o stea tatuată pe ceafă și cuvintele „I love you” tatuate pe antebrațul stâng. Potrivit cunoscuților, tânăra are probleme psihice, fiind internată în trecut la Secția de Psihiatrie.

Cei care pot oferi informații cu privire la locul unde ar putea să se afle tânăra, sunt rugați să contacteze Poliția, să sune la redacția Ziarului Sătmăreanul: 0756784544, sau să scrie un mesaj pe adresa de e-mail: redactie@satmareanul.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.