Elvis reținut pentru trafic de droguri. Hașișul a fost adus în țară de un șofer din Satu Mare

hasis

Un tânăr de 25 de ani, Elvis Rareș Pop, din localitatea Inău (comuna Someș Odorhei, județul Sălaj), a fost prins în flagrant joi, 10 septembrie de procurorii DIICOT în timp ce încerca să vândă hașiș unor tineri din Jibou. Potrivit procurorilor hașișul a fost cumpărat în Milano (Italia) și introdus în țară într-o cutie de detergent prin intermediul unei persoane din Satu Mare.

Anchetatorii susțin că în luna august, Elvis a cumpărat de la un cetățean marocan cantitatea de 100 de grame de hașiș cu suma de 400 de lei. Ulterior, hașișul a fost ascuns într-o cutie de detergent și predat unui bărbat din Satu Mare, care efectuează curse regulate pe traseul Italia-România

În cursul zilei de miercuri, 9 septembrie, Elvis Pop a vândut unui ofițer sub acoperire 4 grame de hașiș pentru care acesta a plătit 200 de lei, iar a doua zi a mai cumpărat 20 de grame pentru care a achitat 1.000 de lei.

La percheziția făcută la domiciliul tânărului s-a descoperit cantitatea de 55 de grame hașiș ascunsă într-un toc de ochelari dar și un cântar de mare precizie folosit pentru porționarea drogului.

Elvis Pop a fost reținut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc și a fost dus în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a respins propunerea de arestare și a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Procurorii susțin că Elvis a plătit 400 de euro pentru droguri și vroia să le valorifice contra sumei de 5.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.