Scandalagiul care a devastat terasa Hotelului „Dana II”, arestat preventiv

arestat

Norbert Kuha, unul dintre indivizii care marți (8 septembrie) după-amiază a făcut scandal pe terasa Hotelului „Dana II” din Satu Mare, a bătut cu bestialitate un recepționer, iar apoi a atacat doi jandarmi în Secția de Poliție nr. 1 unde a fost dus, a ajuns după gratii. Judecătoria Satu Mare a decis luarea împotriva acestuia a măsurii de arest preventiv pentru 30 de zile.

Kuha nu este la prima abatere. În 2009 acesta, alături de alte trei persoane, a fost trimis în judecată pentru furt calificat dar a scăpat doar cu o mustrare. În 2010 a fost arestat pentru furt iar în toamna aceluiași an a fost condamnat la șase luni de pușcărie. În 2011 este arestat din nou pentru furt, dar de această dată instanța l-a condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru furt calificat. În 2013 a fost condamnat din nou pentru furt, însă în 2014 Judecătoria Satu Mare a decis eliberarea condiționată a acestuia.

Dar se vede că bărbatul nu s-a astâmpărat, deoarece în 23 iulie 2015 a fost trimis din nou în judecată pentru furt calificat, procesul fiind pe rolul Judecătoriei Satu Mare.

Miercuri, 9 septembrie, Kuha a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a provocat scandal pe terasa Hotelului „Dana II” și în Secția de Poliție nr. 1 din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.