Au fost lansate iPhone 6S și iPhone 6S Plus. Vezi ce noutăţi aduc (video)

3dtouch

Miercuri (09 septembrie) au fost lansate noile modele iPhone 6S și iPhone 6S Plus despre care Tim Cook spune că sunt cele mai avansate telefoane din lume. Ce noutăţi aduc ele vă prezentăm în continuare.

iPhone 6S și iPhone 6S Plus sunt mult mai performante decât modelele prezentate de anul trecut. Mai exact, noul procesor Apple A9 care e cu 70% mai rapid decât cel A8 și cu 90% mai puternic din punct de vedere al performanței grafice.

Apple spune că a îmbunătățit și senzorul Touch ID, dar cel mai important lucru adăugat este funcționalitatea 3D Touch. Aceasta îți permite să interacționezi cu telefonul prin niște atingeri mai puternice. Asta înseamnă că poți previzualiza mailuri sau SMS-uri fără să le deschizi, să interacționezi cu camera foto (GIF-uri prin force touch) și poți interacționa diferit și în jocuri.

În plus,  smartphone-urile au trecut la noi camere. Dacă de la iPhone 4S încoace, telefoanele Apple folosesc camere de 12MP, acum s-a trecut la senzori de 12MP. Aceștia permit utilizatorilor să facă video-uri în 4K, vin și cu o focalizare mai rapidă, cu o reproducere mai bună a culorilor dar și cu o opțiune care face un fel de GIF-uri animate, numite Live Photos. Și camera frontală a fost îmbunătățită. Acum are 5MP și folosește display-ul pe post de bliț.

citeste mai multe pe playtech.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.