Doru Tukacs, așteptat în fața Instanței Supreme

Doru tukacs

Procesul interlopului Doru Tukacs continuă joi, 10 septembrie la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a României, în dosarul în care, alături de sătmăreanul Mircea Condor și de alți 22 de inculpați, acesta este cercetat pentru furtul unor utilaje agricole din Uniunea Europeană. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul se ridică la suma de 4 milioane de euro.

Vă reamintim că în data de 5 decembrie 2014, Curtea de Apel Alba Iulia l-a condamnat pe Tukacs la 4 ani și șase luni de închisoare, iar pe Mircea Condor la 9 ani 11 luni și 11 zile de privare de libertate.

Cazul a ajuns pe masa judecătorilor ÎCCJ a României în data de 6 februarie 2015, după ce Condor și Tukacs împreună cu ceilalți 22 de inculpați au atacat sentința Curții de Apel Alba Iulia.

În acest dosar au fost cercetate 27 de persoane, dintre care 24 au fost condamnate, două achitate iar unul dintre inculpați a murit în timpul desfășurării procesului.

Anchetatorii spun că membrii grupării identificau utilajele agricole după care le furau și le transportau în România, folosind documente false. Mai apoi, utilajele erau ascunse la diverse persoane și apoi vândute pentru importante sume de bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.