Bianca Avram, condamnată la un an cu suspendare

Bianca Avram

Bianca Avram, polițista care la data de 1 octombrie 2013 a ucis o femeie de 75 de ani pe o trecere de pietoni din Petrești, a fost condamnată la un an de închisoare, cu suspendarea condiționată a exectării pedepsei, cu termen de încercare pe trei ani. Sentința vine după aproape doi ani de zile de la comiterea faptei.

Vă reamintim că tragedia s-a petrecut în seara zilei de 1 octombrie la Petreşti. Poliţista nu a acordat prioritate de trecere unui grup de pietoni lovind o femeie de 75 de ani şi un bărbat de 68 de ani. În urma leziunilor suferite femeia a decedat în drum spre spitalul din Oradea. A doua victimă, bărbatul, a scăpat doar cu câteva leziuni.

„Fata a intrat în serviciu la ora 20.00, după care a urcat în maşină pentru a face o tură în comună să vadă dacă totul este în ordine. La întoarcere spune că s-a uitat spre clădirea Primăriei ce se află la doar câţiva metri de trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul. Totul a durat doar o fracţiune de secundă şi când şi-a întors privirea pe carosabil era deja prea târziu şi nu a reuşit să evite accidentul”, a declarat la acea vreme pentru Sătmăreanul Ana Petric.

Sentința pronunțată de Judecătoria Carei a fost atacată cu apel de către Bianca Avram, însă magistrații Curții de Apel Oradea au respins contestația formulată de inculpată și au menținut sentința Judecătoriei Carei, obligând-o pe apelantă să plătească suma de 200 de lei, aferentă cheltuielilor judiciare.

Totodată, Judecătoria Carei a disjuns acțiunea privind părțile civile fixând ca următorul termen de judecată, data de 16 septembrie.

Un Comentariu la "Bianca Avram, condamnată la un an cu suspendare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.