ALDE Satu Mare va dărui 200 de ghiozdane elevilor din județ

ALDE1

ALDE2

ALDE3

ALDE4

Cu prilejul începutului noului an școlar, ALDE Satu Mare va dărui 200 de ghiozdane echipate cu rechizite școlare, elevilor din județ care provin din familii nevoiașe. Ghiozdanele vor fi împărțite duminică, 13 septembrie, la ora 15.00, la Muzeul Județean Satu Mare.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 9 septembrie. La întâlnirea cu jurnaliștii au participat liderii ALDE Satu Mare, în frunte cu Adrian Ștef și Marcela Papici.

„Cred că prin această acțiune, care de altfel a avut un ecou foarte bun, derulând-o și în anii precedenți, am reușit să ajutăm copiii cu rezultate bune, copii cu care soarta nu a fost atât de generoasă. Aceștia au fost extrem de fericiți că au primit ghiozdanul, rechizitele și caietele, de care să se poată folosi în timpul anului școlar”, a declarat Adrian Ștef.

„De patru ani derulăm în municipiul Satu Mare, respectiv în județ această acțiune, venind în ajutorul acestor copii care au nevoie de aceste rechizite. Este foarte interesant că unii încearcă să își aroge meritul sau să copieze, dar este mai ușor să copiezi decât să creezi ceva. Subliniez încă o dată, este activitatea noastră și rămâne a noastră”, a declarat în luarea de cuvânt, Ana Maria Marușca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.