14 septembrie – noul termen în dosarul criminalului din Giungi

Marcel-Nagy

Procesul criminalului din Giungi, Marcel Nagy, bărbatul care în primăvara acestui an și-a ucis părinții, continuă luni 14 septembrie, la Tribunalul Satu Mare.

La ședința de luna trecută (august), instanța a constatat legalitatea administrării probelor și a actelor de urmărire penală și a menținut măsura arestului preventiv în cazul lui Marcel Nagy.

Bărbatul și-a ucis părinții în dimineața zilei de 24 mai, după care s-a dus la preotul din sat pentru a-și mărturisi teribila faptă.

La sosirea criminaliștilor, femeia era întinsă pe o scândură, pe prispă, dezbrăcată de la brâu în sus, cu o icoană pe piept și cu brațele întinse lateral, ca și cum ar fi fost răstignită pe o cruce. Femeia a fost ucisă cu o lovitură de cuțit în cap, iar cadavrul a fost acoperit cu haine și frunze. Tatăl lui Marcel Nagy a fost ucis cu două lovituri de cuțit, una în piept și cealalată în abdomen. Bătrânul era paralizat și suferea de mai multe boli.

Oamenii din sat spun că problemele lui Marcel Nagy au început în 2011 când a divorțat de soție. În urma divorțului, fiica acestuia a ajuns la mamă.

Potrivit polițiștilor, în momentul comiterii crimei ucigașul a fost sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost arestat și trimis în judecată pentru omor deosebit de grav.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.