Școala Gimnazială nr. 1 din Negrești-Oaș va avea un corp de clădire nou

Negresti

Negresti1

Negresti2

Negresti6

În baza unui proiect finanțat din fonduri guvernamentale și de la bugetul local, vechile ateliere devenite spații de depozitare de la Școala Gimnazială nr. 1 din Negrești-Oaș sunt transformate în patru săli de clasă moderne.

Este vorba despre trei săli de clasă, un laborator de informatică și grupuri sociale pe o suprafață de 265 metri pătrați, în spațiul atelierelor, muzeului, biroului și magaziei, spații degradate care nu erau utilizate.

Primarul Aurelia Fedorca a declarat că investiția este una foarte importantă, iar scopul este acela de a asigura copiilor condiții de învățat decente.

„Mă bucur că reușim să facem investiția de la Școala nr. 1, este importantă pentru a oferi condiții decente copiilor care învață aici, dar mai este încă un aspect foarte important: faptul că vom putea implementa programul „Școala după Școală” va duce la îmbunătățirea rezultatelor la învățătură pentru copii, aceștia vor putea fi supravegheați și îndrumați. Acesta este doar unul dintre proiectele la care lucrăm pentru modernizarea sistemului de învățământ negreștean”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.