Elevii social-democraţi se reunesc la București, în cadrul primului Consiliu Național

LESD

La doar două săptămâni de la înființarea Biroului Permanent Național al Ligii Elevilor Social-Democrați (LESD), aceștia se vor reuni luni, 7 septembrie, în cadrul primului Consiliu Național al LESD România, ce va avea loc la Palatul Parlamentului.

Peste 40 de delegați ai organizațiilor teritoriale vor fi prezenți la întâlnirea din această seară (azi, 7 septembrie) de la Palatul Parlamentului, avându-l în prim plan pe Mihai Sturzu, președinte TSD România, cel care a reprezentat un factor decisiv în demersul elevilor social-democrați de a înființa o structură centrală.

De apreciat este efortul celor de la Arad și Satu Mare, care vor trimite opt, respectiv șase delegați, de la distanțe de peste 550 km.

Pe ordinea de zi a ședinței se află, printre altele, elaborarea unui calendar comun de activități sociale a tuturor organizațiilor, precum și dezbateri despre noi proiecte de lege care să vină în ajutorul elevilor.
Președintele ligii elevilor social-democrați sătmăreni, Sebastian Moiş, va candida pentru o funcţie de vicepreședinte la nivel național.

Delegația sătmăreană a elevilor va fi condusă de președintele TSD Satu Mare, Raul Băbțan şi președintele LESD de la nivel de județ, Sebastian Moiş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.