Din 10 septembrie se pot face înscrieri în programul SRL-D 2015

srl-d

Pe site-ul Direcţiei Politici Antreprenoriale şi Implementare Programe pentru IMM (www.aippimm.ro) a apărut anunţul referitor la data de lansare a Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri 2015 (SRL-D).

Astfel, începând cu data de 10 septembrie 2015 ora 10.00 va fi activă pe site-ul www.aippimm.ro aplicaţia de înscriere în cadrul Programului SRL-D 2015.

Guvernul a aprobat prin HG nr. 679/2015, publicată în Monitorul Oficial nr. 654 din 28 august 2015, o serie de modificări la desfăşurarea Programului de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri. Documentaţia programului se poate consulta şi descărca la adresa:
http://www.aippimm.ro/categorie/programe/programe-nationale-2015/

Prin program se acordă facilităţi pentru microîntreprinderile nou-înfiinţate, conduse de întreprinzătorii debutanţi în afaceri, care desfăşoară pentru prima dată activitate economică, prin intermediul unei societăţi cu răspundere limitată debutantă (SRL-D).

Bugetul alocat programului pentru anul bugetar 2015 este de 19.300.000 lei cu posibilitatea suplimentării, pentru acordarea de alocaţii financiare nerambursabile.

Pentru mai multe informații accesați site-ul www.aippimm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.