Un camion al firmei Unicarm a spulberat o mașină în județul Cluj (Foto&Video)

accident1

accident2

accident3

accident4

accident5

O familie din Maramureș a trecut prin clipe de coșmar joi (3 septembrie) după-amiază, după ce mașina în care se aflau a fost izbit în plin de un autotren înmatriculat în județul Satu Mare, aparținând firmei Unicarm. În urma impactului, doi adulți, soț și soție, respectiv un copilaș de doar opt luni au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe DN 1C, pe raza localității Bunești (județul Cluj), la intersecția cu centura ocolitoare a municipiului Gherla.

Din investigațiile efectuate de către oamenii legii reiese că, accidentul s-a produs din cauza șoferului mașinii înmatriculate în Maramureș. Acesta a ieșit pe Drumul Național DN 1C, de pe drumul dinspre Gherla închis circulației, și nu a acordat prioritate de trecere autotrenului înmatriculat în Satu Mare, care circula dinspre Gherla spre Dej.

În urma impactului, mașina în care se afla familia din Maramureș a fost împinsă de autotren peste sensul giratoriu, autoturismul fiind distrus.

Cele trei victime, doi adulți și un copil, au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Municipal Dej.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

„Un bărbat de 25 de ani, din judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localităţii Buneşti, pe fondul neasigurării corespunzătoare la efectuarea virajului stânga, la intersecţia cu varianta de ocolire a municipiului Gherla, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care circula regulamentar pe direcţia Gherla – Dej. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului autoturismului şi a trei pasageri, respectiv o femeie de 24 de ani, un bărbat de 25 de ani şi un minor de 8 luni, din judeţul Maramureş. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 3.000 de lei”, spun polițiștii clujeni.

Sursa foto: www.stiridecluj.ro

www.dejeanul.ro

www.dej24.ro

Sursa video: www.dejeanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.