Bianca Rus se judecă cu statul din cauza unei mașini vândute cu ani în urmă

bianca-rus

Procesul cântăreței Bianca Rus continuă la data de 11 septembrie la Tribunalul Satu Mare. Vă reamintim că interpreta de muzică populară a fost somată să plătească suma de aproximativ 1.200 de lei după o mașină pe care a vândut-o cu mai mulți ani în urmă. Bianca și-a mandatat mama să o reprezinte în instanţă.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Satu Mare în data de 29 septembrie 2014. Prin sentința din 5 martie 2015, magistrații au respins cererea formulată de către stat, însă Administrația Domeniului Public (ADP) a atacat cu apel decizia Judecătoriei Satu Mare.

„Fiica mea a vândut mașina cu mai multă vreme în urmă. A radiat-o de pe numele ei, iar noul proprietar a înregistrat-o pe al lui. Însă la un moment dat am primit acasă o amendă de vreo 250 de lei pentru că mașina ar fi fost găsită parcată într-un loc nepermis. Cu timpul au fost adăugate dobânzi și penalități, iar suma a ajuns la 1.200 de lei. Am dat în judecată ADP-ul pentru că nu fiica mea trebuie să plătească această sumă” a declarat pentru jurnaliștii de la www.wowbiz.ro mama Biancăi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.