BAC Satu Mare: Promovabilitate de 25,98% după rezolvarea contestațiilor

rezultate-bac

Rezultatele finale, după contestații, obținute la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, s-au afișat la centrele de examen și sunt postate pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării Științifice www.edu.ro.

Candidații din județul Satu Mare își pot vedea rezultatele finale dacă dau click pe următorul link: http://bacalaureat.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=35

După rezolvarea contestațiilor, promovabilitatea la Bacalaureatul de toamnă în județul Satu Mare este de 25,98%. Înainte de contestații, promovabilitatea în județul nostru a fost de 24,96%.

În urma evaluării lucrărilor pentru care au fost depuse contestații, șapte candidați au fost declarați reușiți. Din totalul de 173 contestații, în urma evaluării, pentru 112 lucrări s-a păstrat nota inițială, pentru 35 lucrări s-a acordat notă mai mare, iar pentru 26 lucrări nota după contestații este mai mică.

În conformitate cu rezultatele finale, la nivelul județului Satu Mare, din totalul de 689 candidați prezenți, au promovat examenul de Bacalaureat sesiunea august-septembrie 2015 un număr de 179 candidați, ceea ce reprezintă 25,98%.

Ponderea rezultatelor candidaților reușiți, pe tranșe de medii, în conformitate cu rezultatele finale, este după cum urmează: 90,50% cu medii cuprinse între 6-6,99; 8,93% cu medii cuprinse între 7-7,99 și 0,56% cu medii cuprinse între 8-8,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.