Draxlmaier Satu Mare a contribuit la construcția uneia dintre cele mai scumpe mașini din lume (Foto)

masina1

masina2

masina3

masina4

masina5

masina6

Doi producători de component din România, printre care și Draxlmaier Satu Mare, au produs subansambluri pentru Porsche 918 Spyder, considerat ca fiind cel mai scump automobil de serie de pe planetă. Ultimul client care a achiziționat o asemenea bijuterie pe patru roți a plătit 1,4 milioane de euro.

Porche 918 Spyder se adaugă unei liste lungi de automobile de lux, printre care şi Mercedes-Benz SLS, supercarul celor de la Daimler.

Vicepre¬şe¬dinte Porsche, Michael Drolshagen, responsabil de serviciile post-vânzare, spune că modelul 918 Spyder are compo¬nente produse în Europa de Est, inclusiv în România, Bulgaria şi Slovacia.

„Porsche 918 Spyder are componente produse de două companii din România, mai exact cablaje livrate de Draxlmaier de la Satu Mare şi filtru de ulei de Mahle din Timişoara”, a precizat Michael Drolshagen.

Vice¬pre¬şedintele Porsche a fost prezent săptămâna trecută la Bucureşti unde i-a livrat omului de afaceri Ion Ţiriac automobilul cu numărul 378 din cele 918 maşini produse din acest model.

Țiriac este singurul român care a achiziţionat un Porsche 918 Spyder, pentru care a plătit potrivit declaraţiilor sale aproape 860.000 de euro.

Ultimul model fabricat din acesta a fost vândut cu suma record de 1,4 milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.