Călin Durla este noul șef al IȘJ Satu Mare

Calin Durla1

Calin Durla2

Gal Gyongyi

ISJ

Călin Durla, până marți, 18 august, inspector școlar Managementul Resurselor Umane din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare a fost numit azi, 19 august, în funcția de șef al instituției. Acesta îl înlocuiește pe fostul inspector școlar general, Claudiu Mondici, care se întoarce la catedră.

De asemenea, Gal Gyongyi a fost numită în fucția de inspector general adjunct. Fostul inspector care răspundea de Limba maternă o înlocuiește în funcție pe Szasz Piroska.

Festivitatea de numire oficială în funcție a celor doi șefi al IȘJ Satu Mare a avut loc azi, de la ora 10.00, în prezența prefectului Eugeniu Avram, a subprefectului, Altfatter Tamas, deputatului UDMR, Kereskenyi Gabor și al fostului șef al IȘJ, Claudiu Mondici.

Prefectul a dat citire ordinelor de numire pe funcție a celor doi inspectori, după care au urmat luările de cuvânt.

Călin Durla a mărturisit că a visat dintotdeauna să ocupe acest post „așa cum cred că visează fiecare profesor ca la un moment dat să ajungă inspector general. Cred că e un caz unic în țară în care atât cel care pleacă cât și cel care vine se bucură de schimbările făcute”.

Călin Durla lucrează de 14 ani în cadrul IȘJ Satu Mare, unde până în prezent a ocupat funcția de inspector școlar Managementul Resurselor Umane. Noul șef al IȘJ este profesor de matematică, gradul I.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.