Vezi cine sunt tinerii din Rătești care au murit în accidentul din orașul Ardud (Video)

accident13

După ce au chefuit o noapte întreagă la „Zilele orașului Ardud” șase tineri din Rătești și-au pierdut viața într-un teribil accident de circulație care a avut loc duminică (16 august) dimineață, în jurul orei 08.30. Tragedia a avut loc pe raza orașului Ardud.

Potrivit anchetatorilor, VW-ul în care se aflau cei șase tineri se deplasa cu viteză excesivă, iar la un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un cap de pod, după care a intrat în gardul unei case din Ardud. Din cauza impactului extrem de violent mașina a luat foc. Cele șase persoane aflate în autoturism au murit pe loc.

Mașina a fost condusă de Vlad Ioan Debus (născut în 1989). În mașină se mai aflau: Radu Kadar (n. 1989), Adrian Kadar (n. 1985), Mihai Căiţa (n. 1989), Remus Varga (n. 1988) și Krisztofer Samok (n. 1985). Cei șase tineri se cunoșteau între ei, fiind colegi de muncă la aceeași firmă din municipiul Satu Mare.

Din verificările întreprinse s-a constatat că autoturismul avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare provizorii, expirate de la data de 28 iulie 2015. Mai mult decât atât, șoferul era băut și avea permisul suspendat.

Pentru mai multe detalii accesați următorul link: http://www.satmareanul.net/2015/08/16/accident-cu-mai-multe-persoane-ranite-grav-la-intrarea-in-orasul-ardud/

Sursa video: www.actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.