„Zilele Maghiare Partium”, la a XIV-a ediție

Partium

Luni, 17 august încep „Zilele Maghiare Partium”, manifestări care cuprind o serie de evenimente ce se vor derula până duminică, 24 august (inclusiv). Spectacolele vor avea loc în 15 locații diferite, situate pe raza municipiului, reședință de județ.

Detalii cu privire la eveniment au fost oferite în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 13 august, în aer liber, lângă Turnul Pompierilor, la care au participat președinții Organizațiilor Județene și Municipale a UDMR, senatorul Pataki Csaba și deputatul Kereskenyi Gabor, dar și consilierul local Szocs Peter, respectiv consilierul județean Stier Peter.

Potrivit organizatorilor, bugetul „Zilelor Maghiare Partium” din acest an este de 400.000 lei din care 25% reprezintă contribuțiile Consiliilor Local și Județean Satu Mare, iar restul de 75% provin din sponsorizări dar și din proiecte nerambursabile.

Cele peste 150 de programe artistice incluse în cadrul seriei de evenimente din acest an vor avea loc în 15 locații diferite.

În luarea de cuvânt, senatorul Pataki Csaba a declarat că la eveniment vor participa și oameni politici din țară dar și de peste hotare, însă programul detaliat al vizitei acestora va fi făcut public în zilele care urmează.

Programul manifestărilor din acest an din cadrul „Zilelor Maghiare Partium” îl puteți citi accesând următorul link: http://www.satmareanul.net/2015/08/11/104906/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.