Sătmăreanca Claudia Pop, printre ambasadoarele baschetului feminin din Spania

Claudia Pop

Sătmăreanca Claudia Pop, în prezent legitimată la gruparea spaniolă Bizkaia Gernika, a participat zilele trecute la o ședință foto pentru ediția 2016 a Calendarului zonadostres (Calendario Zona 2-3) care va reuni fotografiile celor mai frumoase și de perspectivă jucătoare de baschet din Peninsula Iberică.

„Claudia Pop, jucătoarea de la Bizkaia Gernika a fost pentru o zi modelul nostru special și ne-a ghidat în jurul Barcelonei pentru a obține cele mai bune vederi ale unuia dintre cele mai culturale orașe ale Spaniei”, scriu jurnaliștii de la www.zonadostres.com.

În calendarul din 2015 au fost promovate următoarele baschetbaliste: Patricia Arguello Yurena Diaz, Leticia Romero laura Gil, Leonor Rodriguez, Sarah Rodriguez, Laura Herrera, Amaya Gastaminza, Gaby Ocete, Ana Suárez, Queralt Casas și Marta Fernandez.

Cu Claudia Pop în lot, Gernika Bizkaia a terminat în sezonul trecut pe locul VI în clasament, cu un bilanț de 14 meciuri câștigate și 12 pierdute.

De-a lungul carierei sale, Claudia Pop a jucat la mai multe echipe precum: CSM Satu Mare, Santa Maria (Ecuador), Conquero (Spania), La Spezia (Italia), Olesa Espanyol (Spania), CSM Târgoviște și Universitatea Cluj.

Totodată, în această vară sătmăreanca noastră a evoluat alături de naționala de senioare a României la EuroBasket Women 2015.

Sursa foto: www.zonadostres.com

2 Comentarii la "Sătmăreanca Claudia Pop, printre ambasadoarele baschetului feminin din Spania"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.