Accident cu trei răniți în localitatea Păulești (Galerie foto)

accident1

accident2

accident3

accident4

accident5

accident6

accident7

accident8

accident9

accident10

Un grav accident de circulație a avut loc azi, 4 august, în jurul orei 18.00 în localitatea Păulești. Trei persoane, un bărbat și două femei, au fost rănite în urma impactului frontal dintre o dubiță și o Dacia. Șoferul Daciei este cel care a suferit răni mai grave. Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Județean Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție, Ambulanță dar și de la Serviciul de descarcerare din cadrul ISU „Someș” Satu Mare.

Din primele investigații reiese că șoferul unei dubițe a adormit la volan, a intrat pe contrasens și a lovit o mașină Dacia în care se aflau trei persoane, un bărbat și două femei. Cele două femei au fost luate în mașină „la ocazie” de către șoferul Daciei.

În urma impactului extrem de violent, Dacia s-a răsturnat cu roțile în sus, ulterior fiind readusă în poziția normală. Pentru scoaterea șoferului dintre fiarele contorsionate ale mașinii a fost nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare. Șoferul a suferit răni destul de grave, fiind transportat cu Ambulanța la spital.

De asemenea, cele două femei, pasagere în Dacia au fost rănite, fiind duse la spital pentru investigații.

Șoferul dubiței a scăpat cu leziuni ușoare la nivelul capului, însă nu a fost necesară transportarea acestuia la spital.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Lucian Tarța spune că „Ambulanta a asigurat asistență medicală în cazul a două persoane, o femeie de 38 de ani care prezenta traumatism cranio-cerebral cu plagă occipitală, plagă la nivelul membrului superior drept, numeroase escoriatii și un bărbat de 56 de ani care prezenta traumatism cranio-cerebral cu amnezie retrogradă, fractură de col femural și escoriații. Ambele victime au fost transportate la UPU Satu Mare”.

Bărbatul a fost dus la Poliție de către oamenii legii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.