Ponta: Plec în concediu cu familia, mă întorc pe 9 august

victor-ponta

Primul ministru Victor Ponta a declarat că va pleca miercuri 29 iulie, alături de soția sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, și cei doi copii, în concediu de odihnă până pe 9 august și a infirmat varianta unei eventuale deplasări imediate în Turcia pentru o nouă intervenție chirurgicală la genunchi.

“Plec în concediu, mă întorc duminică, pe 9 august. E concediu de odihnă cu familia, mă duc în afara țării. Nu mă duc acum la niciun control în Turcia. E un lucru pe care-l vor decide medicul din România, domnul Codorean și cu medicul care m-a operat, din Turcia, undeva la sfârșitul lunii august, în funcție de cum evoluează recuperarea. Plec în concediu cu soția și cei doi copii”, a declarat premierul, marți seara, într-o intervenție telefonică la postul B1Tv, întrebat dacă miercuri va pleca la un nou control medical în Turcia, pentru o nouă intervenție chirurgicală la genunchiul la care a fost operat.

Ponta a adăugat: “Plec în afara țării, dar nu în Turcia și plec cu soția și cu copiii și sper să nu văd niciun medic în următoarele 10 zile că am văzut destui medici în ultima perioadă”.

citeste stirea completa pe agerpres.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.