Și-a distrus mașina și casa cu toporul

topor

Un bărbat de 35 de ani din Tășnad a fost internat la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri medicale după ce și-a distrus mașina, a spart geamurile de la casă dar și mobila din locuință cu toporul. Mai mult decât atât, bărbatul a amențat trecătorii, din propria curte, cu două topoare.

Sâmbătă, 25 iulie, la ora 15.55, polițiștii au fost sesizați de către Călin V., de 32 de ani, despre faptul că în cursul zilei respective, fratele său, Dumitru V., de 35 de ani, pe fondul consumului de alcool și-a distrus cu ajutorul unui topor propria mașină, geamurile de la casă precum și mai multe bunuri din locuință.

Totodată, soția acestuia a părăsit casa pentru a nu fi agresată. La fața locului s-a deplasat patrula din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tășnad în vederea aplanării scandalului însă, bărbatul a continuat să se manifeste violent amenințând trecătorii, din propria curte, cu două topoare.

A fost solicitat sprijinul jandarmilor în vederea imobilizării acestuia, astfel că bărbatul a fost transportat și internat la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.