Polițiști din Satu Mare, cercetați pentru că au ajutat doi consumatori de droguri

perchezitii

Doi polițiști din Satu Mare, Cristian Ionuț Doroș, respectiv Florin Alexandru Ulici, au fost puși sub control judiciar, fiind acuzați de luare de mită și deținere de droguri în vederea consumului. Casele acestora au fost percheziționate în cursul zilei de azi, 22 iulie.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au organizat azi o acţiune pe linia combaterii traficului şi deţinerii de droguri de risc.

În urma administrării materialului probator s-a stabilit că inculpaţii Cristian Ionuț Doroș și Florin Alexandru Ulici, poliţişti în cadrul secţiei 3-Poliţia Rurală Satu Mare „au pretins suma de 100 de euro pentru fiecare, în scopul neîndeplinirii atribuţiilor de serviciu consecutiv surprinderii în trafic a doi denunţători cu o cantitate de circa 3 grame de haşiş, în sensul neîntocmirii procesului verbal de depistare şi a înştiinţării organelor de urmărire penală competente. Ulterior, inculpatul Doroș Ionuș Cristian a luat asupra sa întreaga cantitate de rezină de cannabis, depozitând-o în autovehiculul proprietate personală”, spun procurorii DIICOT.

Cei doi au recunoscut acuzaţiile care li se aduc, respectiv luare de mită şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului, fiind puşi sub control judiciar.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Serviciul Român de Informaţii. Acţiunea s-a desfăşurat şi cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.