Biblioteca Bunelor Practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural

proiect

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, filiala Cluj-Napoca organizează Conferința regională Nord-Vest din cadrul proiectului „Biblioteca Bunelor Practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural”. Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Napoca, în perioada 23-24 iulie.

Programul evenimentului cuprinde „Ziua poveștilor de succes”, desfășurată în data de 23 iulie și „Ziua premiilor”, a doua zi, pe 24 iulie. Pe parcursul primei zile, cei prezenți vor avea ocazia să afle mai multe despre proiect și partenerii care îl implementează.

Ziua a doua este dedicată premierii celor mai bune planuri de funcționare a centrelor de consultanță camerală. Vor fi premiate, cu această ocazie, șase proiecte din șase județe diferite. În preambulul sesiunii de premiere, Dan Barna va susține un seminar pe subiectul dezvoltării durabile, subliniind importanța ideilor de afaceri sustenabile, cu impact în mediul rural.

Conferința regională „Biblioteca Bunelor Practici”, desfășurată la Cluj, este cel de al treilea eveniment de acest gen organizat în cadrul proiectului, după cele de la Durău, Neamț (23-24 iunie) și Brașov (13-14 iulie).

Proiectul „Biblioteca Bunelor Practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Printre obiectivele acestuia se numără consilierea în carieră a unui număr de 500 de persoane, instruirea a 450 de persoane în domeniul antreprenoriatului și consultanței camerale, precum și înființarea a 18 Centre Județene de Consultanță Camerală, dintre care șase în regiunea Nord-Vest, respectiv în județele Maramureș, Bistrița Năsăud, Cluj, Sălaj, Bihor și Satu Mare.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.