Ucraineanul care a supraviețuit accidentului de la Ciuperceni va fi tratat în țara sa natală

Ciuperceni

Pauliuc Andrii, cetățeanul ucrainean de 25 de ani, unul dintre supraviețuitorii tragicului accident de azi (21 iulie) dimineață de la Ciuperceni, va fi transportat pentru tratament în țara sa natală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, spune că „față de starea acestuia s-au interesat reprezentanții Ambasadei Ucrainei în România și ne-au spus că doresc să-l ducă pentru tratament în țara sa natală”. Cetățeanul ucrainean a fost diagnosticat de către medicii sătmăreni cu traumatism toraco-abdominal.

În schimb, o altă victimă a accidentului, Florin Buhai în vârstă de 22 de ani, a fost internat în spital. Demian spune că acesta prezintă un traumatism cranio-cerebral acut dar și leziuni la nivelul toracelui.

De asemenea, medicii l-au internat pe Secția de Ortopedie și pe Robert Branic în vârstă de 24 de ani. Acesta a suferit o fractură de coloană lombară și fractură de claviculă, respectiv un traumatism toracic.

Vă reamintim că în accidentul ce a avut loc azi dimineață în jurul orei 05.00 în localitatea Ciuperceni, trei bărbați, toți ucraineni, și-au pierdut viața, iar alte patru victime au fost transportate la Urgențele Spitalului Județean Satu Mare.

În afară de echipajul de la descarcerare, la fața locului au intervenit și patru ambulanțe, respectiv un echipaj SMURD.
Pentru mai multe detalii cu privire la accident sunteți rugați să accesați următorul link: http://www.satmareanul.net/2015/07/21/accident-cu-trei-morti-si-patru-raniti-la-ciuperceni/

Un Comentariu la "Ucraineanul care a supraviețuit accidentului de la Ciuperceni va fi tratat în țara sa natală"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.