Doi tineri au fugit de la Psihiatria din Satu Mare

spital

Doi frați din Păulești, unul de 24 iar al doilea de 26 de ani, au reușit să fugă în noaptea de sâmbătă, 18, spre duminică, 19 iulie, de la Secția de Psihiatrie Acuți din cadrul Spitalului Vechi. Cei doi tineri au fost internați din cauza consumului constant de etnobotanice.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian spune că cei doi tineri au reușit să fugă imediat după administrarea tratamentului. Aceștia au lărgit cu ajutorul unei linguri gratiile de la fereastra salonului în care au fost internați. După ce au sărit pe geam, aceștia au fugit prin curtea spitalului, iar apoi prin grădinile caselor din vecinătate.

Polițiștii au început investigațiile pentru a da cât mai repede de urmele celor doi frați. În cele din urmă aceștia au fost găsiți acasă la bunici și duși înapoi la spital și reinternați pe Secția de Psihiatrie Acuți.

Cei doi tineri au fost internați săptămâna trecută fiind diagnosticați cu simptomatologie specifică consumului constant de etnobotanice. Cei doi pacienți prezentau tulburări de comportament specifice sevrajului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.