Competiție caritabilă organizată de Asociația „Stea”

stea1

stea2

stea3

Duminică, 19 iulie, s-a desfășurat cea de-a II-a ediție a „Cupei Prieteniei” la fotbal, competiție organizată în cadrul campaniei „Împreună Schimbăm Destine” de către Asociația „Stea” și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare.

În concurs s-au înscris opt echipe. În urma desfășurării competiției caritabile, S.M. United s-a clasat pe locul I urmată de DGASPC Satu Mare (locul II) și FC Voluntari (locul III).

În urma donațiilor făcute de către fiecare participant în urna special amenajată din sala de sport, s-a strâns la final suma de 519 lei. Această sumă va ajunge la copiii și tinerii Asociației „Stea” și ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare.

Un moment emoționat petrecut în pauza competiției a fost prezența Denisei Botoș și a mamei sale, fetița pentru care Asociația „Stea” a organizat licitația cu tricoul fotbalistului Ionuț Năstăsie din perioada când era jucătorul Stelei, semnat de jucătorii echipei campioană. O sătmăreancă stabilită în America de mult timp a licitat suma de 600 de lei, banii fiind înmânați de către mama acesteia Vioricăi Cioltea, familiei Botoș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.