Aurelia Fedorca, realeasă în funcția de președinte a PSD Negrești-Oaș

conf psd negresti oas 1

conferinta PSD Negresti Oas

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a fost reconfirmată în funcția de președinte al Organizației PSD Negrești-Oaș. Adunarea Generală a Organizației PSD Negrești-Oaș a avut loc duminică, 19 iulie, de la ora 17.00.

Alături de Aurelia Fedorca la conferința de alegeri de duminică au participat și președinții Organizațiilor Județene și Municipale a PSD Satu Mare, Mircea Govor și Dorel Coica, respectiv președintele Organizației Județene de Tineret a PSD, Raul Băbțan.

În urma voturilor exprimate, Aurelia Fedorca a fost reconfirmată în funcția de președinte a PSD Negreești-Oaș. În funcția de vicepreședinte au fost aleși: Anton Lucian, Nicolae Bura, Gheorghe Ciocan, Ioan Ciocan, Florin Corbu, Constantin Fanea, Ioan Gambra, Vasile Lohan, Gheorghe Marincaș, Petru Moisa, Gheorghe Pop și Ioan Sarca.

În afară de persoanele mai sus menționate echipa de conducere se completează cu cei trei vicepreședinți de drept. Este vorba despre: Sergiu Stan – președinte TSD, Dorina Gardș – președinte OFSD și Petre Zbona – președinte Organizația de Pensionari.

În funcția de secretar a fost ales Florin Ghiriti, iar în cea de trezorier, Dan Mercea.

„Am fost reconfirmată în funcția de președinte a PSD Negrești-Oaș și pentru asta le mulțumesc colegilor mei. În viitor, împreună cu echipa mea vom face tot ce este posibil, atât pe plan politic și administrativ pentru binele oamenilor pe care îi reprezentăm”, a declarat Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.