Vacanţă de coşmar: Sătmăreni lăsaţi fără bijuterii pe litoral (galerie foto)

furtmare1 furtmare2 furtmare3 furtmare4

Plecaţi în concediu pe litoralul românesc, o familie de tineri din Satu Mare a avut parte sâmbătă (18 iulie) după-amiază de o aventură nu tocmai plăcută, care s-a terminat cu declaraţii la Poliţie. Din camera hotelului în care sunt cazaţi le-au dispărut bunuri în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

Tinerii au rămas fără bunuri în valoare de aproximativ 12.000 de lei, după ce obiectele le-au fost furate tocmai din camera de la Hotelul „Perla-Majestic” din Mamaia unde sunt cazaţi. Incidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, când tinerii erau plecaţi la plajă. Când s-au întors în cameră aceştia au observat că le lipsesc mai multe bijuterii din aur şi două ceasuri.

Potrivit tinerilor, angajaţii şi conducerea hotelului dau din umeri spunându-le să se descurce cum pot. Mai mult decât atât, aceştia susţin că în loc să fie ajutaţi, au fost luaţi la rost de către angajaţii hotelului. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la Poliţie, însă oamenii legii încă nu au reuşit să elucideze cazul.

Potrivit celor doi tineri le-au fost furate un lanţ de aur, două ceasuri, o verighetă şi un inel, prejudiciul fiind de aproximativ 12.000 de lei. Ciudat este faptul că accesul în cameră se face doar pe bază de card, şi în afară de persoanele cazate, în cameră mai au acces doar femeile de serviciu.

Se pare că şi alţi turişti au mai avut necazuri de acest fel însă nu au anunţat Poliţia deoarece bunurile furate erau de valori mici.

Un Comentariu la "Vacanţă de coşmar: Sătmăreni lăsaţi fără bijuterii pe litoral (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.