Ţepar cu identitate falsă, arestat de poliţişti

tepar

Un bărbat din Satu Mare, Zsolt M. de 35 de ani, căutat de mai multă vreme de poliţişti a fost prins vineri, 17 iulie, de oamenii legii la volanul unui Audi A8, după ce acesta a refuzat să oprească pentru control.

Bărbatul poseda pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru înşelăciune. Ca urmare, acesta a fost depus la Penitecciarul Satu Mare.

Cu ocazia unui control rutier pe Bulevardul Octavian Goga din Satu Mare, poliţiştii au efectuat semnalul de oprire unei maşini marca Audi A8, dar care şi-a continuat deplasarea. În cele din urmă, oamenii legii au reuşit identificarea autoturismului pe strada Clăbucet şi au trecut la verificarea documentelor şoferului. Acesta a prezentat o carte de identitate şi un permis de conducere pe numele Alexandru I., de 30 de ani din Săcăşeni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că documentele erau false, identitatea reală a şoferului fiind Zsolt M. şi are 35 de ani.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma extinderii verificărilor s-a constatat faptul că Zsolt M., poseda mandat de executare a pedepsei închisorii pentru înşelăciune, motiv pentru care a fost depus în Penitenciarul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.