O nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale

loteria

Duminică, 19 iulie, va avea loc o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscal, prilej cu care vor fi acordate maximum 100 de premii, dintr-un fond de premiere stabilit la un milion de lei. Extragerea va avea loc la ora 20.10, la aceasta urmând să participe bonurile fiscale emise în perioada 1-30 iunie 2015.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. În data de 19 iulie, Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare în prima etapă de selecție. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al Loteriei Române (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Pentru selectarea bonurilor câștigătoarea din rândul celor emise în luna iulie 2015 extragerea va fi organizată în data de 16 august 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.