Electrica Distribuție Transilvania Nord, câştigătoarea Trofeului Electricianului 2015

electrica

Competiţia de tradiţie în domeniul distribuţiei energiei electrice, Trofeul Electricianului, şi-a desemnat câştigătorii. Anul acesta, primul loc a fost adjudecat de Filiala Electrica Distribuţie Transilvania Nord. La competiție au participat 72 de electricieni, angajați ai celor mai importante șapte companii din domeniu.

Gazda fazei naţionale a concursului profesional a fost CEZ Oltenia, evenimentul desfășurându-se la Piteşti, în perioada 13-17 iulie. Câştigatorii au fost desemnaţi pe baza rezultatelor obţinute la probele teoretice, practice (electrician PRAM, electrician exploatare reţele, electrician exploatare staţii, electrician măsură), dar şi a probei cu publicul, susţinută în faţa unei audienţe.

Podiumul a fost acaparat în întregime de filialele Electrica SA: locul II – Electrica Distribuţie Muntenia Nord şi locul III – Electrica Distribuţie Transilvania Sud.

Emil Merdan, Director General Filiala Electrica Distribuţie Transilvania Nord a declarat că „ne bucură succesul obţinut la trofeu şi ne motivează, totodată, să perseverăm în încercarea de a deveni din ce in ce mai buni profesional, într-un domeniu în perpetuă schimbare, cum este cel energetic. Colegii mei au demonstrat că sunt profesionişti care pot concura la cel mai înalt nivel. Îi felicit şi pe ceilalți câştigatori şi îmi doresc ca această competiţie să continue şi în anii următori, pentru a consolida spiritul de echipă şi valorile promovate de Electrica SA”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.