Seri Pozitive: „Astrologia și relația de cuplu”

Seara pozitiva Iulie Satmareanul

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii iulie este „Astrologia și relația de cuplu”, iar invitatul serii va fi inginerul Romulus Maxim.
Evenimentul din această lună va avea loc în data de 28 iulie, în intervalul orar 18.00-20.30, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bd. Transilvania nr. 3, Sala mică, etaj 1.

Astrologia este ştiinţa care studiază influenţa astrelor asupra omului. Constelațiile zodiacale sunt formaţiuni de stele care se consideră din vremuri imemoriale că influenţează comportamentul şi psihicul uman. Zodiile au denumirea acestor constelaţii. În ordine avem zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti.

Astrograma reprezintă poziţia astrelor în zodii la momentul naşterii. Astrograma relaţională presupune realizarea astrogramei individuale cu predispoziții şi aptitudini, apoi compararea celor două astrograme (sinastria), iar la final realizarea temei compuse şi interpretarea ei.

Astrologia relaţională este o mărturie pentru iubire. Este forța care a creat Universul acesta. Numai iubirea este cu adevărat importantă. Planeta Pământ fiind planeta iubirii. Goethe spune: „Ce bucurie e să fii iubit, dar, oh, Doamne, ce binecuvântare să iubeşti!”.

Prin abordarea astrologiei de cuplu ne propunem să descoperim compatibilitățile care pot exista între anumite zodii, modalităţi de îmbunătăţire a relaţiilor şi descoperirea țelurilor din viață. De exemplu zodiile corespondenţe elementului apă cum ar fi Scorpionul, Racul sau Peştii sunt foarte compatibile în primul rând tot cu zodiile de apă şi apoi cu zodiile corespondente elementului pământ cum ar fi Capricornul, Fecioara sau Taur.

Îmbunătăţirea unei relaţii presupune o bună cunoaștere a noastră şi a celuilalt, iar pentru asta astrologia își propune să ofere această posibilitate.

Relaţia de cuplu își propune şi susţinerea celuilalt pentru a-şi îndeplini visele sau ţelurile din viață, țeluri în plan social, emoţional și spiritual.

Sunt Romulus Maxim, profesor, inginer, de 22 de ani studiez această ştiinţa în paralel cu Astronomia, făcând parte din grupuri de profil din Cluj-Napoca şi Bucureşti. În Satu Mare sunt fondatorul Clubului „Aventura Interioară”. Detalii despre activitățile clubului din Satu Mare găsiți accesând pagina de facebook „Aventura Interioara”.

În cadrul „Serii Pozitive” din această lună se va insista asupra influenţei majore a Soarelui şi a lui Marte ca aștrii ce reprezintă polul masculin în completare cu reprezentantele polului feminin care sunt Luna şi Venus.

Secretul fericirii nu e în exterior, ci în interiorul nostru. Ne schimbăm pe noi şi vom avea relaţii armonioase. Astrologia relaţională face o trimitere în profunzimile fiinţei, în conştient şi subconştient pentru a trezi în noi această autocunoaștere şi implicit a celuilalt. „Cunoaşte-te pe tine însuţi …”.

Înscrieri se pot face la http://schimbarepozitiva.ro/astrologia-si-relatia-de-cuplu/

Sunteți așteptați, într-un nou concept, alături de organizatori pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsați ca banii să vă împiedice să participați la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.